12-ugers coaching forløb i
Naturlig livsledelse

Sidder du fastbrændt i dit karrierejob?

Kan du mærke, at der skal ske en forandring i dit liv nu?

Har du brug for mere mod, lyst og energi til at tage nye skridt i din karriere – eller ud af den?

Du har sandsynligvis brug for bedre kontakt til din krop og din indre energi. En livsstil til at leve på en mere balanceret måde i dit professionelle og private liv. At bruge dine naturlige evner mere bevidst og målrettet. Redskaber til at lede dit liv og din karriere i den retning du ønsker.

Forløbet er en kombination af guidede naturvandringer i Nordsjælland, online undervisning samt personlige coaching sessions i naturen og gruppefællesskab i en facebookgruppe.

  • Lær at lede dit liv mere naturligt

  • ro i krop og sind på en naturlig måde

  • Forstå hvordan du bedst opnår livsbalance

  • Skab fokus på det som giver mening

  • Bliv klar til at forfølge et vigtigt livsmål

Det har været dejligt givende at give sig selv tid til at reflektere over livet, hverdagen og få en vinkel på hvad jeg kan ændre eller prøve af i livet.

Allan Tingkær - april 2022

Transformationsproces med

NATURLIG LIVSLEDELSE

Bevidst udvikling med selvindsigt

Jeg vil invitere dig ind i mit univers i naturlig livsledelse, som består af tre centrale ting: naturvandring, mindfulness og bevidst selvudvikling, der i løbet af 12 uger fører dig gennem de fire kerneelementer i din personlige udviklingsproces: ‘Access’, ‘Belief’, ‘Change’ og ‘Daily’, som vist i figuren ovenfor.
Den personlige udvikling på de 12 uger vil transformere dig til at skabe flow til nye muligheder og resultater både i karrieren og på privatfronten. Jeg leder dig til at tage vigtige skridt i en ny retning, så du kan gå hele vejen.

Med udgangspunkt i min egen rejse med naturlig livsledelse håber jeg at inspirere og motivere dig til at italesætte dine inderste ønsker for dit liv. Måske noget du ikke rigtigt kan dele med din nærmeste omgangskreds eller på arbejdet. Men det kan du på dette gruppeforløb med undervisning, træning og coaching undervejs, som giver dig værktøjer til at lede dig selv på en mere naturlig og bevidst måde.
Mit fornemmeste mål er, at du efter 12 uger mestrer ‘Naturlig livsledelse’ udfra nye selvindsigter og daglige vaner, som du lærer på forløbet, der giver dig et styrket livsfundament.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om mindful walking, mindful coaching eller energibalance er noget for dig og din livssituation.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller energibalance?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.