12-ugers coaching forløb i
Naturlig livsledelse

Sidder du fastbrændt i dit karrierejob?

Eller er du lige trådt ind på din karrierevej?

Kan du mærke, at der skal ske en forandring i dit liv nu?

Har du brug for mere mod, lyst og energi til at tage nye skridt i din karriere?

Du har sandsynligvis brug for bedre kontakt til din krop og din indre energi. En livsstil til at leve på en mere balanceret måde i dit professionelle og private liv. At bruge dine naturlige evner mere bevidst og målrettet. Redskaber til at lede dit liv og din karriere i den retning du ønsker.

Forløbet er en kombination af guidede naturvandringer i Nordsjælland, online undervisning samt personlige coaching sessions i naturen og online gruppefællesskab. Du har mulighed for at få feedback og svar på spørgsmål hver dag i de 12 uger forløbet varer. 

  • Lær at lede dit liv mere naturligt

  • ro i krop og sind på en naturlig måde

  • Forstå hvordan du bedst opnår livsbalance

  • Skab fokus på det som giver mening

  • Bliv klar til at forfølge et vigtigt livsmål

Det har været dejligt givende at give sig selv tid til at reflektere over livet, hverdagen og få en vinkel på hvad jeg kan ændre eller prøve af i livet.

Allan Tingkær - april 2022

Transformationsproces med

NATURLIG LIVSLEDELSE

Bevidst udvikling med selvindsigt

Jeg inviterer dig ind i mit univers i naturlig livsledelse, som består af tre centrale redskaber:                             1) naturvandring, 2) mindfulness og 3) mental træning med coaching, der i løbet af 12 uger fører dig gennem de fire kerneelementer i din personlige udviklingsproces: ‘Access’, ‘Belief’, ‘Change’ og ‘Daily’, som vist i figuren ovenfor.

Forløbet på 12 uger transformerer dig til at skabe flow i din personlige udvikling til at åbne for nye muligheder og resultater både i karrieren og på privatfronten. Jeg leder dig til at tage vigtige skridt i en ny retning, så du kan gå hele vejen.

Med udgangspunkt i min egen rejse med naturlig livsledelse vil jeg inspirere og motivere dig til at italesætte dine inderste ønsker for dit liv. Måske noget du ikke rigtigt deler med din nærmeste omgangs-kreds eller på arbejdet. Men det kan du på dette gruppeforløb med undervisning, træning og coaching undervejs, som giver dig værktøjer til at lede dig selv på en mere naturlig og bevidst måde.

Mit fornemmeste mål er, at du efter 12 uger mestrer ‘Naturlig livsledelse’ udfra nye selvindsigter og daglige vaner, som du lærer på forløbet. Der giver dig et styrket livsfundament med øget bevidsthed og en handlingsplan for dit livsmål.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.