Mindfulness i naturen på Møn – 2 dage

2-dages eksklusivt kursus i ‘Naturlig livsledelse’ med overnatning og middag på Liselund Ny Slot

2 dages kursus på Møn med mindfulness, stillevandring og regenerativ coaching

Dette kursus er for dig som har brug for at lægge hverdagens travlhed væk for en weekend. At komme helt ned i tempo og mærke dig selv, så du bedre kan finde retning i dit liv.

Kurset består af en kombination af naturvandring, mindfulness og coaching i de smukke bakkede landskaber på Møn, som indbyder til fordybelse og længere gåture. Om aftenen forkæles du med lækker 3-retters middag og overnatning i skønne omgivelser på Liselund Ny Slot.

Det har været dejligt givende at give sig selv tid til at reflektere over livet, hverdagen og få en vinkel på hvad jeg kan ændre eller prøve af i livet.

Allan Tingkær - april 2022

 

  • Lær at tage lederskab i dit eget liv på en mere naturlig måde med mindfulness
  • Forstå hvordan du bedst skaber ro og balance i din krop og dit sind
  • Lær at fokusere på det vigtige i dit liv
  • Bliv klar til at forfølge et livsmål du drømmer om
  • mindful coaching med handlepunkter på din målsætning

Gå dig til en dybere indsigt i naturen

Naturlig livsledelse er for dig, der ønsker større fokus på at drive dit liv i en retning, som kommer tættere på den skjulte drøm, du i virkeligheden sukker efter at realisere. På 2 dage får du mulighed for at fordybe dig i mindfulness og med coaching får du åbnet op for, hvad der holder dig tilbage, og jeg hjælper dig med at sætte ord på din drøm.

Coachende tilgang med mindfulness

Målet med ‘Naturlig livsledelse’ er at tydeliggøre dit eget livsfundament og bruge naturen som udviklingsrum til bevidst selvudvikling. På kurset sætter vi fokus på dine grundværdier, din personlige historie, dine drømme, dine styrker og dine livsudfordringer.

Du bliver undervist i mindfulness principperne og vi træner bevidsthedsøvelser, som hjælper dig til at slippe dine tanker og i højere grad mærke din krop og få ro i sindet. Naturen hjælper dig med at åbne op for din intuition og rykker ved din personlige udvikling.

Udbytte af 2 dages kursus

 • 2 dage med naturvandring på Møn i Klintekongens rige
 • Mindfulness og meditation under åben himmel. Du lærer bevidsthedsøvelser til brug i hverdagen.
 • Workbook med teori og øvelser
 • Coaching i grupper med tid og rum til centrale refleksioner om det, du drømmer om at gøre i dit liv.
 • Selvforkælelse i smukke omgivelser med overnatning på Liselund Ny Slot med lækker 3-retters middag
Målgruppe

Dette kursus er for dig, der ønsker at være livsleder med en dybere bevidst selvudvikling på en mere naturlig måde gennem vandring og mindfulness som bærende elementer. Dig som gerne vil lære at mestre naturlig livsledelse i hverdagen – privat og professionelt. Dig der vil tage større ansvar og handling på ledelse af dit eget liv udfra dine personlige grundværdier med fokus på mental sundhed, sådan så du bedre kan være noget for andre – også som leder.

Underviser

Anita Petersen, ph.d.

 • ICF certificeret life coach
 • Certificeret mindfulness instruktør
 • Ledelsesuddannelse fra Niels Brock
 • Gåvært i ‘Bevæg dig for livet’-program

Læs mere her

Indhold og program

2-dages kursus der foregår primært udendørs. Starter kl. 10 lørdag og slutter søndag ca. kl. 16:00. Vandreturene foregår i den østlige del af Møn, men væk fra de store menneskemængder omkring Møns klint, så der er ro og fred til mindfulness øvelser, meditation og refleksion i naturen. Der er max. 6 deltagere.

Dag 1: 

Mindful walking det meste af den første dag bruger vi til at blive grounded i os selv. Det får dig til bedre at mærke ind i din krop og gør dig i stand til at reflektere på en mere fri og kreativ måde. Bevægelsen til fods i naturen understøtter processen med at til finde frem til dine egne svar på nogle af de store livsspørgsmål. Vandring som metafor spiller en afgørende rolle i forståelsen af dig selv og mærke efter, hvad du rummer af talent og potentiale. Vi gør ophold undervejs, hvor jeg instruerer dig i mindfulness teknikker herunder bevidsthedsøvelser og guidede meditationer.

Dag 2: 

Gående mindful coaching på anden dagen har til formål at belyse dine begrænsende overbevisninger, så du bliver mere bevidst på dine drømme og dit livsmål i overensstemmelse med dine grundværdier. Coaching foregår som gruppe-coaching og med anerkendende feedback i mindre grupper samt plads til dine egne refleksioner. Vi runder af med stillevandring og evaluering.

Praktisk information

Tjek vejrudsigten nogle dage før kurset og tag passende vandretøj med. Husk gerne flere, tynde lag tøj. Medbring også en dagstursrygsæk, frokostmadpakke til lørdag, drikkedunk med vand (helst 1 L) og et liggeunderlag/yogamåtte som kan bruges udendørs.

Det er rigtig vigtigt at have gode vandresko/støvler, da vi skal vandre på naturstier i kuperet terræn og på stranden med sten. Vi går ca. 5-8 km og alle med god grundform kan deltage (det frarådes dog at deltage, hvis man døjer med knæ- eller hofteproblemer).

En uge inden kursusstart modtager du program og detaljerede oplysninger samt forberedende kursusmateriale, så du er bekendt med nogle af de indgående elementer, som skal bruges i undervisningen. Så du skal påregne ca. 1-2 timers forberedelsestid inden kursus.

Kursus gennemføres med minimum 4 tilmeldte deltagere. Bemærk venligst, at kursus gennemføres primært udendørs i stort set alt slags vejr.

Pris og tilmelding

2-dages kursus på Møn incl. ophold + forplejning:

Pris: 4.500,- kr incl. moms

Prisen inkluderer:

 • Undervisningsmateriale i en printet workbook.
 • 5 timers mindfulness undervisning og 5 timers coaching i naturen.
 • Overnatning på Liselund Ny slot i delt dobbeltværelse (enkeltværelse kan bookes mod tillæg på 500 kr).
 • Forplejning i form af 3-retters middag på hotellets restaurant (drikkevarer for egen regning), morgenmad og frokost på dag 2 samt te/kaffe og eftermiddagssnacks begge dage.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.