Anita Petersen, ph.d.

Coach med baggrund i ledelse og sundhedsvidenskab

Jeg hedder Anita Petersen og har en ICF certificeret life coach uddannelse fra Be Change Coaching Academy. Jeg er også certificeret mindfulness instruktør hos Sussanne Wexøe og har en ledelsesuddannelse fra Niels Brock. 

Min uddannelsesbaggrund er en ph.d. grad indenfor sundhedsvidenskab. Med i rygsækken har jeg over 25 års erhvervserfaring med forskning, udvikling, projektledelse, og undervisning samt ledelse og talentudvikling i hospitalsverden og medicinalbranchen.

Den røde tråd i min karriere har været formidling af viden til andre, hvilket også er hjertet i mindshift. 

Naturen er mit udviklingsrum

Dem der kender mig ved, at jeg har stor passion for naturen som personligt udviklingsrum i mit liv. Jeg bruger gåture og naturen til at komme i kontakt med min krop, mit hjerte og min intuition.

Dette er vigtigt for, at der kan ske lige netop det ‘mindshift’, som gør at jeg tør og tillader at stå ved mig selv og mine ønsker og drømme i livet. Det kalder jeg ‘Naturlig livsledelse’, som jeg hjælper andre med at opnå gennem mindful walking, mindful coaching og energibalance.

Jeg går året rundt

Jeg har en stor interesse for sund livsstil, personlig vækst og netværksopbygning. Og så er jeg særligt glad for at gå og opholde mig i naturen. Dette er min motivation for at drive min forretning ‘Mindshift’.

I min fritid er jeg frivillig gåvært i det landsdækkende program ’Bevæg dig for livet’, hvor jeg har opstartet et lokalt gåfællesskab med over 700 medlemmer, som jeg arrangerer gåture for hver anden uge hele året rundt.

Det siger andre om mig

Jeg bryder mig normalt ikke om at gå og var noget skeptisk da jeg mødte op. Jeg havde forberedt mig på, at vi nok måtte finde en bænk undervejs.
Min talestrøm og mine ben kom dog ret hurtigt i svingninger. Inden jeg havde set mig om var timen fløjet afsted og adskillige kilometer gået.

Anitas rolige facon og imødekommende væsen er meget tillidsvækkende. Hun er meget kompetent og konceptet fungerer bare.

Karina Remmer

For mig var Anitas coaching en øjenåbner og meget mere værd end mange psykologsamtaler.

Min situation var en svær job- og ledelsessituation med stress og et uklart mandat. Anita hjalp mig med at se skoven for bare træer.

Efter en coaching session, der var fuld af værdifulde indsigter, opstillede Anita klare handlepunkter, så jeg efterfølgende kunne handle og ændre min jobsituation til det bedre.

Michael Riis

Anita Petersen er fantastisk tillidsvækkende, dvs jeg fik lyst til også at berøre svære emner ved at jeg fik mine dybeste tanker frem, kunne der også blive en optimal Mindful Coaching.

Anita Petersen er enormt klar og præcis og dermed er hun i stand til at nå de bedst tænkelige veje til at nå mine mål til opfyldelse af mine drømme.

Liv Dabroe

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om coaching, mindful walking eller naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.