Anita Petersen, ph.d.

Coach med baggrund i ledelse og sundhedsvidenskab

Jeg hedder Anita Petersen og er ICF certificeret coach fra Be Change Coaching Academy. Jeg er også certificeret mindfulness instruktør hos Sussanne Wexøe og har en ledelsesuddannelse fra Niels Brock.

Den røde tråd i min karriere er formidling af viden til andre, hvilket også er hjertet i mindshift, hvor jeg faciliterer coaching, ledersparring og workshops med naturen som udviklingsrum – som katalysator til det regenerative paradigmeskifte.

Min uddannelsesbaggrund er en ph.d. grad i sundhedsvidenskab. Med i rygsækken har jeg over 25 års erhvervserfaring med forskning, projekter, undervisning, ledelse og talentudvikling i hospitalsverden og medicinalbranchen.

Jeg er tilknyttet Erhvervsskolen UNORD i Hillerød, hvor jeg varetager undervisning i “Mentoruddannelse” og “Samarbejde i Teams”. Jeg er desuden medlem af Det Regenerative Råd hos Promentum.

Naturen som udviklingsrum

Jeg bruger gåture og naturen til at komme i kontakt med krop, hjerte og intuition. Naturlig energi og balance. Dette er vigtigt for, at der kan ske lige netop det ‘mindshift’, som gør at jeg tør og tillader at stå ved mig selv og mine ønsker, drømme og mål i livet. Det kalder jeg ‘Naturlig livsledelse’, som jeg hjælper medarbejdere, ledere og organisationer med at opnå gennem mindful walking, regnerativ coaching og energibalance.

Sådan så både det personlige og det professionelle jeg er synkroniceret til udvikling af det menneskelige potentiale. “Your business …powered by nature”

Jeg går året rundt

Motivation for at stifte og drive min forretning ‘Mindshift’ skyldes min passion for sund livsstil, personlig vækst og netværksopbygning. Min store interesse for at gå og opholde mig i naturen er arbejdsredskaber til at skabe energi og holde stress på afstand.

I min fritid er jeg frivillig gåvært i det landsdækkende program ’Bevæg dig for livet’, hvor jeg har opstartet et lokalt gåfællesskab med over 700 medlemmer, som jeg arrangerer gåture for hver anden uge hele året rundt.

Det siger andre om mig

Jeg bryder mig normalt ikke om at gå og var noget skeptisk da jeg mødte op. Jeg havde forberedt mig på, at vi nok måtte finde en bænk undervejs.

Min talestrøm og mine ben kom dog ret hurtigt i svingninger. Inden jeg havde set mig om var timen fløjet afsted og adskillige kilometer gået.

Anitas rolige facon og imødekommende væsen er meget tillidsvækkende. Hun er meget kompetent og konceptet fungerer bare.

Karina Remmer

For mig var Anitas coaching en øjenåbner og meget mere værd end mange psykologsamtaler.

Min situation var en svær job- og ledelsessituation med stress og et uklart mandat. Anita hjalp mig med at se skoven for bare træer.

Efter en coaching session, der var fuld af værdifulde indsigter, opstillede Anita klare handlepunkter, så jeg efterfølgende kunne handle og ændre min jobsituation til det bedre.

Michael Riis

Anita Petersen er fantastisk tillidsvækkende, dvs jeg fik lyst til også at berøre svære emner ved at jeg fik mine dybeste tanker frem, kunne der også blive en optimal Mindful Coaching.

Anita Petersen er enormt klar og præcis og dermed er hun i stand til at nå de bedst tænkelige veje til at nå mine mål til opfyldelse af mine drømme.

Liv Dabroe

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.