Anita Petersen er særdeles dygtig til Mindful Coaching, da hun, meget professionelt, forklarer og guider dig minutiøst igennem hele session.

Jeg vil gerne varmt anbefale Anita Petersen til Mindful Coaching fordi under hendes Mindful Coaching blev jeg meget klar på hvilken vej der ville være bedst for mig og hvordan mine mål om at nå mine drømme bedst ville klares. 

Liv Dabroe

Det var en virkelig god oplevelse. Jeg fik rigtig meget med hjem, som jeg kan bruge, når jeg selv går mindfullness walks i naturen for mig selv.

Jeg blev helt klart bevidst om både vejrtrækning og om, at nyde nuet, og lade tanker være tanker i et stykke tid.

Jeg vil gerne have lov til, at give mine varmeste anbefalinger.

Søren Dabro

Jeg bryder mig normalt ikke om at gå og var noget skeptisk da jeg mødte op. Jeg havde forberedt mig på, at vi nok måtte finde en bænk undervejs.
Min talestrøm og mine ben kom dog ret hurtigt i svingninger. Inden jeg havde set mig om var timen fløjet afsted og adskillige kilometer gået.

Anitas rolige facon og imødekommende væsen er meget tillidsvækkende. Hun er meget kompetent og konceptet fungerer bare.

Karina Remmer

Anita Petersen er fantastisk tillidsvækkende, dvs jeg fik lyst til også at berøre svære emner ved at jeg fik mine dybeste tanker frem, kunne der også blive en optimal Mindful Coaching.

Anita Petersen er enormt klar og præcis og dermed er hun i stand til at nå de bedst tænkelige veje til at nå mine mål til opfyldelse af mine drømme.

Liv Dabroe

For mig var Anitas coaching en øjenåbner og meget mere værd end mange psykologsamtaler.

Min situation var en svær job- og ledelsessituation med stress og et uklart mandat. Anita hjalp mig med at se skoven for bare træer.

Efter en coaching session, der var fuld af værdifulde indsigter, opstillede Anita klare handlepunkter, så jeg efterfølgende kunne handle og ændre min jobsituation til det bedre.

Michael Riis