Lederskab i nærvær og stilhed

1-dags regenerativt kursus i naturens favn

Dyk ned i kunsten af instinktiv ledelse og lær at navigere gennem udfordringer med dybde og sikkerhed. Opdag, hvordan din intuition kan være en kraftfuld vejleder i beslutningstagning og skabe autentisk forbindelse med dig selv.

Udforsk styrken i stilhed som et redskab til at styrke gruppedynamik og skabe et dybere fællesskab. Gennem åndedrætsøvelser og mindfulness i naturens omgivelser, skaber vi en ramme for indre ro og klarhed. Lær at navigere gennem uroen i sindet og opnå en dybere forståelse for din egen følelsesmæssige intelligens.

Opdag, hvordan meditation og refleksion i naturen kan styrke din beslutningstagning og genoplive din kreativitet.

Lær at være i nuet med alpaca´er

Ønsker du at udforske dybere lag af lederskab, skabe forbindelse med din intuition og styrke gruppedynamik gennem stilhed og natur? Dette 1-dags kursus inviterer dig til en unik rejse, hvor du vil opdage de transformative kræfter af instinktiv ledelse, fællesskabsånd i stilhed, og refleksionens kraft i naturen.

På kurset bruger vi alpaca´er som redskab til at få adgang til dit instinktive og intuitive lederskab. Her slipper du tankemylder og dine udfordringer i hverdagen. Så du momentant er mere tilstede i nuet og får trænet dit nærvær ved at komme helt ned i tempo.

Praktiske detaljer

Sted: I hjertet af naturen ved Skuldelev ås i Hornsherred.

Varighed: 1 dag (6 timer incl. frokostpause)

Vandring: 1 time med alpaca + 6-10 km stillevandring.
Antal deltagere: små hold med max. 7 personer

Forudsætninger: Åbent sind og evne til at gå i kuperet terræn. Forudgående erfaring med mindfulness ikke nødvendig. Frokostmadpakke og vandflaske medbringes.

Pris: 700 kr (incl snacks, kaffe, forfriskninger)

Mødested oplyses i e-mail bekræftigelse ved tilmelding.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.