Alpaca & Stillevandring

Ro med mindfulness i naturen

Lær at være i nuet

Tag med på en helt speciel mindful walking med alpacaer. De er særligt fintfølende dyr, som er meget nysgerrige på omgivelserne. De er meget nærværende med mennesker og bruges til terapi. De er ligeglade med, hvordan du ser ud, men de kan mærke, hvordan du har det. At gå med en alpaca giver en stor kærlighedsfølelse indeni.

Når du går med en Alpaca slipper du tankemylder og dine udfordringer i hverdagen. Det kan lære dig at være mere tilstede i nuet. Så du automatisk kommer helt ned i gear og tempo, hvilket er sundt for os og giver en særlig ro.

Alpaca & Stillevandring m. mindfulness:

  • Fredag d. 7/10-22 kl 11 ved Gyrstinge sø (Alpati)
  • Lørdag d. 8/10-22 kl 11 ved Skuldelev ås (Alapcawalk)

Mindfulness instruktør som guide

Eventet varer ca. 5 timer og udføres i grupper på max. 7 personer – og gennemføres i alt slags vejr.

Efter 1 times gåtur med alpacaer spiser vi medbragt frokost. Bagefter går vi stillevandring på 9-10 km i smuk natur ved Gyrstinge sø eller ved Skuldelev ås. Vi laver mindfulness øvelser undervejs, som du kan indføre i din hverdag. Dette giver en skøn følelse af velvære i krop og sind, fordi det skaber energibalance i kroppen.

Vi slutter af med lækre snacks, kaffe og forfriskninger, som er inkluderet i prisen på 555 kr pr. deltager. Mødested oplyses i e-mail bekræftigelse ved tilmelding og betaling på tilmeldingsknap.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om mindful walking, mindful coaching eller energibalance er noget for dig og din livssituation.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller energibalance?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.