Alpaca & Stillevandring

Ro og velvære med mindfulness i naturen

Begivenheder i 2023 foregår ved Skuldelev ås i samarbejde med Alpacawalk. 5-6 timers varighed incl. 1 times mindful walking med alpacaer. Små hold med max. 7 deltagere.

Tilmeld dig her nedenfor med betaling på 775 kr, som inkluderer snacks, kaffe og forfriskninger:

Lær at være i nuet med alpaca´er

Tag med på en helt speciel mindful walking med alpacaer. De er særligt fintfølende dyr, som er meget nysgerrige på omgivelserne. En alpaca er meget nærværende med mennesker og bruges til terapi. De er ligeglade med, hvordan du ser ud, men de kan mærke, hvordan du har det.

At gå med en alpaca giver en stor kærlighedsfølelse.

Når du går med en Alpaca slipper du tankemylder og dine udfordringer i hverdagen. Det kan lære dig at være mere tilstede i nuet. Så du automatisk kommer helt ned i gear og tempo, hvilket er sundt for os og giver en særlig ro.

Mindfulness instruktør som gåvært

Eventet varer ca. 5-6 timer og udføres i grupper på max. 7 personer – og gennemføres i alt slags vejr. Turen foregår i kuperet terræn på Skuldelev ås, og derfor bør du have gode vandresko/støvler og ingen knæproblemer.

Efter 1 times gåtur med alpacaer spiser vi medbragt frokost. Bagefter går vi stillevandring på 6-10 km i Hornsherreds smukkeste bakkede landskab. Vi laver mindfulness øvelser undervejs, som du kan indføre i din hverdag. Dette giver en skøn følelse af ro og velvære i krop og sind, fordi det skaber energibalance i kroppen.

Vi slutter af med lækre snacks, kaffe og forfriskninger mens vi evaluerer oplevelsen sammen.

Mødested oplyses i e-mail bekræftigelse ved tilmelding.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om coaching, mindful walking eller naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.