Cookie- og privatlivspolitik

Dette website er ejet af:

Anita Birgit Petersen, CVR nr. 42124869.
Kontaktoplysninger: Dronning Margrethes vej 116, 3650 Ølstykke, anita@mindshift.dk, mobil 22237889.

Jeg tilstræber at behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan dine persondata behandles, opbevares og videregives. Privatlivspolitikken omfatter alle, der benytter Mindshift´s services og website samt dets undersider: www.mindshft.dk

Hvilke personlige data indsamles på mit website og hvorfor de indsamles 

Levering af mine produkter og tjenester:

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.

  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook.

Kategorier af personoplysninger:

Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder til indsamling af persondata:

Persondata indsamles på følgende måder:

  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Ved brug af cookies, når du besøger og interagerer med www.mindshift.dk

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at opbevare disse oplysninger på grund af:
Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:
Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:
Mobilepay til betaling af produkter og ydelser
Easyme til håndtering af booking og køb af produkter og email nyhedsbreve.

Easyme som databehandler, har en GDPR godkendt dataopbevaring, hvilket betyder, at jeg ikke selv opbevarer dine persondata.

Opbevaring af persondata:

Dine persondata opbevares kun i det tidsrum, det er lovligt i henhold til lovgivningen, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Har jeg ikke længere en saglig grund for at opbevare dine personoplysninger, vil de blive slettet. Hvor lang tid vi opbevarer og behandler dine oplysninger, afhænger af baggrunden for opbevaring. Vi kan derfor ikke oplyse en generel tidsramme for, hvor lang tid vi opbevarer og behandler dine personoplysninger.

I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.

Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: Anita Birgit Petersen, mobil 22237889, anita@mindshift.dk, Dronning Margrethes vej 116, 3650 Ølstykke. CVR nr. 42124869.

Hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Mindshift´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies:

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Der indsamles og behandles typisk en række tekniske oplysninger herunder om dit device (den enhed du benytter, når du besøger www.mindshift.dk – altså om det en computer, en tablet eller en mobil), IP-adresse, din placering og din adfærd på vores hjemmeside.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om mindful walking, mindful coaching eller energibalance er noget for dig og din livssituation.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller energibalance?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.