Introduktion

Dit naturlige livsledelsesforløb

Lær at lede dit liv mere naturligt og intuitivt

Gør noget ekstraordinært for dig selv med dette forløb, som vil vække dit mod og antænde din energi til at forfølge det, der føles helt rigtigt for dig. Så du går fra fastbrændt til tændt på livet.

Forløbet er for dig, der lige som jeg, ønsker at leve et passioneret liv med mere frihedsfølelse, mening og livsglæde. Det er for dig, der i langt højere grad vil bruge din naturgivne intuition og personlige talenter.

Jeg er taknemmelig for din tillid, og glæder mig oprigtigt til at lede dig tilbage til naturen.

Passionerede hilsner fra Anita

Målgruppe
Coachingforløbet i Naturlig livsledelse er for dig, der sidder fastbrændt i dit karrierejob og har brug for mere bevidsthed, mod og energi til at tage vigtige skridt i en ny retning.

Naturlig livsledelsesforløbet er for dig, der ønsker et kærligt skub, som får dig til at gå hele vejen mod et nyt livsfundament enten privat eller professionelt.

Dig der vil tage større ansvar og handling på ledelse af dit eget liv udfra dine naturlig styrker og personlige grundværdier.

Du må meget gerne kontakte mig for en afklarende samtale på telefon om dette 12-ugers forløb er det rigtige for dig. Især hvis du er presset på flere fronter i dit liv.

For at få det fulde udbytte af forløbet skal du være indstillet på at lave “hjemmeopgaver” ca. 30 min hver dag.

Underviser

Anita Petersen, ph.d.

  • ICF certificeret life coach
  • Certificeret mindfulness instruktør
  • Ledelsesuddannelse fra Niels Brock
  • Gåvært i ‘Bevæg dig for livet’-program

 Jeg vil glæde mig til at være din vandreguide, life coach og mindfulness mentor. Min hensigt er at forløbet i Naturlig Livsledelse vil bringe dig nye indsigter, ny viden, fordybelse og bevidst selvudvikling, til at udnytte dine naturlige styrker mere bevidst og målrettet.

Læs mere her

Beskrivelse
12 ugers coachingforløb i ‘Naturlig livsledelse’ består af 4 bevidsthedsfaser, som sikrer dig det bedste livsfundament for at opnå de forandringer, som leder dit liv og din karriere i den retning du ønsker. Vi mødes fysisk 4 gange, hvor deltagerne lærer hinanden at kende på naturvandring i skønne Nordsjællandske landskaber.

SÅDAN TAGER DU DE FØRSTE SKRIDT her

Uge 1-4: Mindfulness undervisning 

De første 4 uger har vi fokus på at bruge kroppen, hvilket vi træner på den første gang vi mødes til naturvandring (NV1) med fysisk undervisning i mindfulness teknikker. Ligeledes vil der være online undervisning i mindfulness de efterfølgende 4 uger, som du skal øve dig i at integrere i din hverdag. Følges op på med ugentlig Q&A i FB gruppen.

Uge 5-8: Naturlig mentaltræning

Vi mødes igen til naturvandring (NV2), hvor vi har fokus på visualiserings- og meditationsteknikker, som du øver de efterfølgende 4 uger. Samtidig vil du få online undervisning i bevidst mental træning, hvor du skal føre refleksionsdagbog, som der følges op på med ugentlig Q&A i FB gruppen.

Uge 9-12: Livsfokus coaching

Vi mødes igen til naturvandring (NV3), hvor vi tager fat på gruppecoaching. Her skal du udvælge fokusområder, som du skal arbejde med de efterfølgende 4 uger, hvor du får to personlige 1:1 coaching sessions på et specifikt mål, som jeg hjælper dig med at lave en personlig handlingsplan og tage de næste vigtige skridt i retning mod at gøre din drøm til virkelighed.

Afslutning: 

Vi afslutter hele 12-ugers forløbet med en naturvandring (NV4), hvor vi mødes til lækker outdoor frokost med bålhygge.

Praktisk information
Du får ved tilmelding adgang til en online undervisningsportal med workbooks, en lukket facebookgruppe og en bookingkalender til mindful coaching, som støtter dig gennem udviklingsprocessen i forløbet. Undervisningsmaterialet frigives løbende og du skal forvente at lave hjemmeopgaver (ca. 30 min dagligt) undervejs i de 12 uger, som er afgørende for din succes med naturlig livsledelse.

Læs mere her

Forløbet gennemføres med minimum 4 tilmeldte deltagere. Bemærk venligst, at naturvandring gennemføres i stort set alt slags vejr. Tjek vejrudsigten nogle dage før naturvandring og tag passende vandretøj med. Husk gerne flere, tynde lag tøj. Medbring også en dagstursrygsæk, frokostmadpakke, drikkedunk med vand (helst 1 L) og et liggeunderlag eller yogamåtte, som kan bruges udendørs. På den afsluttende naturvandring er der inkluderet lækker outdoor frokost med bålhygge.

Indhold og tilmelding

12-ugers coachingforløb med guidede naturvandringer, mindfulness undervisning, naturlig mentaltræning, livsfokus coaching og outdoor frokost med bålhygge.

Forud for tilmelding har vi en afklarende telefonsamtale, så du er sikker på, at dette 12-ugers forløb er det rigtige for dig.

Se det som en selvkærlig investering, som vil skabe en uvurderlig transformation af dig. Betalingsmæssigt er der mulighed for ratebetaling eller via en bruttolønsordning på din arbejdsplads.

Indhold i ‘Naturlig livsledelsesforløb’:

 • 4x naturvandring med undervisning og gruppecoaching
 • Fællesskab i privat FB gruppe
 • 12×1 time Q&A ugenligt
 • 5 timers mindfulness undervisning i naturen. (NV1)
 • 4-ugers online mindfulness-kursus.
 • 5 timers mental træning i naturen. (NV2)
 • 4-ugers online mental træningskursus.
 • 5 timers gruppecoaching i naturen. (NV3)
 • 2×1,5 times personlig coaching fysisk ell. online.
 • Afslutning med bålhygge incl. outdoor frokost. (NV4)

NATURLIG LIVSLEDELSE

12-ugers transformation

På dit naturlige livsledelsesforløb leder jeg dig tilbage til naturen, både i fysisk forstand og på det indre plan, så du får mental klarhed, personligt overskud og uhæmmet lyst til at bringe dine styrker mere i spil i dit liv.

Coachingforløbet udfolder sig i tre faser gennem fire kerneområder, hvor kombinationen af naturvandring og mindfulness giver adgang til din energi, kombinationen af meditation og mental træning fremmer din intuition, og kombinationen af refleksionsøvelser og mindful coaching sætter fokus og handling på dit personlige livsmål.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om mindful walking, mindful coaching eller energibalance er noget for dig og din livssituation.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller energibalance?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.