Pang-energi i naturen

Træning af kropsbevidsthed

På videoen fortæller underviserne, Anita og Bo, om hvad qigong og mindfulness kan bruges til. Klik på billedet.

Pang-energi udføres som 2 timers workshop i Aboretet i Hørsholm for grupper på min. 4 og max. 20 personer – og gennemføres i alt slags vejr. Medbring selv liggeunderlag eller yogamåtte samt 1 flaske vand og evt. et lille fleecetæppe.

Tilmeld dig her nedenfor med betaling på 250 kr.

Mødested oplyses i e-mail bekræftigelse ved tilmelding.

Kombination af qigong og mindfulness

Bo og Anita har taget det bedste fra deres erfaring med undervisning i hhv. gigong og mindfulness, som supplerer hinanden godt ift. at få kontakt til kropsenergien.

Bo Rødding er uddannet lærer og har undervist i qigong i 10 år. Han er desuden billedkunstner, musiker og gong-mester. Hver måned afholder Bo gong-koncerter i København.

Anita Petersen er uddannet civilingeniør med ph.d. i sundhedsvidenskab, certificeret coach og mindfulness instruktør. Hun bruger naturen som udviklingsrum til personlig udvikling.

Lær at styre din tanke-energi

Tag med på en helt speciel naturoplevelse med fokus på at skabe indre ro og balance gennem mindfulness øvelser og qigong-træning i naturskønne omgivelser i Aboretet i Hørsholm.

På en gåtur i stille tempo gøres ophold undervejs med træning i qigong og mindfulness øvelser, som er med til at udvide din bevidsthed om din egen kropsenergi.

Du får unikke værktøjer til at undersøge dig selv gennem energiarbejde, træne din tålmodighed og opøve dit mod. Det kan lære dig at blive stille og være mere tilstede i nuet.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.