Mindful morgen-vandring

med mocca & muffins

Få en flyvende start på dagen

Tag med på mindful morgenvandring ved Flyvestation Værløse. Her føres du gennem grønne stier nær Søndersø, områder med hede og eng helt ud på den gamle landingsbane, hvor man kan se langt fra udkigspunktet og særligt om morgenen er der en fantastik ro med masser fugleliv i det vekslende landskaber, som er med til at skærpe naturoplevelsen med mindfulness.

Selve gåturen er ca. 5 km og varer et par timer og afrundes med en kop kaffe og en muffin i den udendørs café i Shelter 214. Mødested oplyses i e-mail bekræftigelse ved tilmelding og betaling på tilmeldingsknap.

Dejlig oplevelse. Blev rørt da vi stod under træet. VILDT. Lækkert med smag til slut.

Charlotte d. 9. maj 2021

Mindfulness instruktør som guide

Mindful walking guides af mindfulness instruktør Anita Petersen. Gåturen varer ca. 2 timer og udføres i grupper på max. 20 personer – og gennemføres i alt slags vejr.

Undervejs gøres ophold forskellige steder, hvor der øves mindfulness teknikker og træning i øget bevidsthed. Dette giver en skøn følelse af velvære, fordi det skaber energibalance i kroppen. Du vil føle en lethed i kroppen og sindet. Mindfulness øvelser kan du indføre i din hverdag.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.