Mindful walking – Frihedslyst

Træn bevidsthed i Aboretet

Mindful Walking foregår i Aboretet i Hørsholm og fører os gennem området Frihedslyst, beplantet med over 8500 buske og træer efter geografisk oprindelse fra hele verden. Samlingen har udviklet sit eget æstetiske udtryk.

De ældste planter på Frihedslyst er nu over 30 år gamle. De mange interessante og smukke arter viser en bred vifte af farver og mønstre på bark, blade, blomster, kogler og frugter, som kan ses året rundt.

Mindfulness instruktør som gåvært

De fredfyldte naturomgivelser i Aboretet gør det til et fremragende sted for afslapning og gåture. Mindful Walking udføres som stille gåtur på 1,5 timer i et roligt tempo, så naturens detaljer kan observeres undervejs.

Gåturen ledes af mindfulness instruktør Anita Petersen. Gåturen kombineres med bevidsthedstræning og øvelse i forskellige mindfulness teknikker til at øge energibalancen i kroppen. Man er velkommen til at blive i aboretet efter endt mindful walking. Udføres i grupper på 10 personer – og gennemføres i alt slags vejr.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.