Mindful walking øger din bevidsthed til at se indad

Det der adskiller os mennesker fra dyr er, at vi går oprejst på to ben – og at vi tænker tanker. Vores udholdenhed på to ben spiller en vigtig rolle i menneskets evolution. Derfor er det naturligt for os at gå. Og de tanker vi frembringer under kroppens fri bevægelse er langt mere idérige og kreative, end når vi sidder ned i en fastlåst stilling.

Dette kan med fordel kombineres med mindful coaching.

Naturen har den effekt på os mennesker, at vi bliver mere nærværende. Især når vi indtager landskabet i en hastighed, som passer til den menneskelige natur. Det opleves som gående meditation, idet vi får ro i vores nervesystem. Det gør os i stand til at mærke vores krop og følelser. Samtidig slipper vi negative tanker for en stund.

Resultatet er ’mindful walking’, som giver en følelse af glæde og lethed.

Hvordan foregår det ?

Mindful walking virker afstressende og hjælper med at slippe hverdagens præstationsræs. Mindful walking udføres som længere gåture i smukke landskaber, hvor naturen indtages med alle sanserne.  Du får ro i tankerne og lethed i kroppen. Du takler udfordringer bedre i dit liv.

Vi går i mindre grupper og undervejs udfører vi forskellige mindfulness øvelser, så du opbygger nye vaner. Tilbydes også som individuel træning. Begivenheder med ’silent walking’, ‘strandvandring’, og ’skovbadning’ annonceres løbende via nyhedsbrev eller FB siden og kan bookes her.

Events året rundt

Workshops, kurser og retreats med en kombination af mindful walking og mindful coaching er en fantastisk kickstart for dig, der vil handle på et mål i dit liv eller ift. at takle en livsforandring. Arrangementer tilbydes med fortrinsret for dem der står på nyhedsbrevlisten. Du kan tilmelde dig nyhedsbrev her:

Kom med på Mindful walking

Lær effektive mindfulness teknikker på stillevandring i smukke og rolige naturomgivelser. Mindful walking med vandreguide, instruktion og bevidsthedsøvelser gennemføres i grupper op til 12-15 personer på omkring 3-5 timer – året rundt og i alt slags vejr. Også for virksomheder.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om mindful walking, mindful coaching eller energibalance er noget for dig og din livssituation.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller energibalance?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.