Mindfulness og coaching mødes i mindful coaching

Coaching er handlingsorienteret og målrettet. Mindfulness får dig til at være til stede med bevidst nærvær uden at være dømmende og tage stilling til dine tanker. At være mindful gør dig i stand til at mærke efter, hvad du føler og hvad din intuition fortæller dig.

Kombination af løsningsorienteret coaching og mindfulness træning hjælper dig med at fuldføre dit mål på en langt sundere og hel måde.

Når mindful coaching udføres gående, skabes der en synergi med din egen indre kerne. Coaching hjælper dig med at finde svarene. Du oplever at se ind i dit indre spejl. Din krop vil bedre huske og minde dig om, hvad der skal til for at lykkes med det, du gerne vil udrette i dit liv.

Mindful coaching har en positiv langtidsvarende effekt, idet motivationen kommer inde fra et autentisk sted i dig.

Hvordan foregår det ?

Mindful coaching udføres som individuelle sessioner, primært gående i naturen. Jeg benytter en bestemt spørgeteknik og guider mindfulness øvelser undervejs. Du får 15 minutters opfølgning på telefon noget tid efter din coaching session. Ved coaching forløb kan der være hjemmearbejde mellem sessionerne.

Coaching er ikke terapi, men foregår som en fortrolig samtale, hvor du får hjælp til at takle livudfordringer med et fremadrettet fokus.

Efter en afklarende telefonsamtale på tlf. +45 22 23 78 89 kan du booke første og følgende sessioner på 1,5 timers mindful coaching i hht aftalt mødested i naturen (Nordsjælland, Roskilde, København).