Livsforandring hjælpes fremad med coaching

Forandring skaber personlig udvikling

Vi ser verden udfra vores eget virkelighedsbillede. Det dannes på baggrund af det, vi præges af gennem livet. Dette kan være påvirkninger fra vores opvækst samt de samfundsnormer, som vi vælger at leve efter. Fælles for dette er, at det ofte er et ubevidst valg og at dine vaner i mange tilfælde er styret af frygt for ikke at passe ind.

Gennem frivillige eller ufrivillige livsforandringer bliver vi stillet overfor at skulle forholde os mere bevidst til vores virkelighedsbillede. Her bliver du opmærksom på, hvordan du opfatter dig selv og hvordan du vil leve dit liv.

Bevidst med selvindsigt

Hele livet går vi konstant gennem forandring både på det ydre plan og på det indre plan. Her er det at blive mere selvbevidst vigtigt for din personlige udvikling, når du går fra dit gamle liv til dit nye liv. Du kan ikke gå gennem en forandring uden at forandre dig selv. Det gælder uanset hvilken type livsforandring der måtte udspille sig i dit liv.

Det kan være svært at italesætte dine inderste tanker. Samtidig at se din egen frygt i øjnene, når du står i spændingsfeltet mellem at gå efter det som føles rigtigt for dig, og det som du tænker andre mener om dig. Det er vigtigt at turde være ærlig over for dig selv. Det kan være rart at få støtte i denne livsproces. Her hjælper coaching dig med at få sat ord på og finde din indre motivation.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.