Bekræft din tilmelding til nyhedsbrev

Check lige din inbox

Tak for din interesse i nyhedsbrev fra Mindshift. For at jeg kan være sikker på at det virkelig er dig, der ønsker at høre fra mig, og ikke bare én, der har tastet din mail-adresse ind uden du ved det, så beder jeg dig om at bekræfte dit ønske om at modtage nyhedsbreve ved at checke din inbox eller spam og finde en besked fra mig via Easyme og trykke på bekræftelsesknappen eller via link i beskeden.

Hvis du ikke ønsker at modtage information fra Mindshift, så ignorer blot denne mail og jeg undskylder ulejligheden.

Tusind tak. Du vil høre fra mig af og til, når jeg har nye tiltag i Mindshift. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Hilsen Anita Petersen

Læs cookie- og privatlivspolitik

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om naturbaseret coaching eller kursus i naturlig livsledelse er noget for dig/jer.

Skriv

Har du spørgsmål om naturbaseret coachingforløb, ledersparring eller kursus i naturlig livsledelse?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.