Mindful livsvandring – gå med dine egne værdier

Eksklusivt Retreat med naturvandring, mindfulness undervisning og coaching i gruppe

2 dage på Møn med overnatning på Liselund Ny Slot

 

  • Vil du tage handling på en livsstilsforandring ?
  • Har du brug for hjælp til at genfinde dig selv ?
  • Savner du metoder til at takle en hektisk hverdag ?
  • Er du nysgerrig på at lære om mindfulness ?
  • Føler du dig stresset og har brug for fred og ro ?

Jeg kan varmt anbefale Mindful livsvandring som intro til mindfulness i naturen. Mere nærvær med slow walking. Tak for en naturlig oplevelse.

Gitte Mortensen

18. september 2021

Gå dig til en dybere indsigt i naturen

Retreatet er en kombination af naturvandring, mindfulness og coaching i de smukke bakkede landskaber på Møn, som indbyder til fordybelse og længere gåture. Om aftenen forkæles du med lækker 3-retters middag og overnatning i skønne omgivelser på Liselund Ny Slot.

Mindful livsvandring er for dig, der ønsker større fokus på at drive dit liv i en retning, som kommer tættere på den skjulte drøm, du i virkeligheden sukker efter at realisere. På 2 dage får du mulighed for at fordybe dig i, hvad der holder dig tilbage, og jeg hjælper dig med at sætte ord på din drøm.

Coachende tilgang med mindfulness

Målet med ‘Mindful livsvandring’ er at tydeliggøre dit eget livsfundament og udvikle en stærk livsfortælling for den enkelte deltager. Vi sætter fokus på dine grundværdier, din personlige historie, dine drømme, dine styrker og dine livsudfordringer.

Du bliver undervist i mindfulness principperne og vi træner bevidsthedsøvelser, som hjælper dig til at slippe dine tanker og i højere grad mærke din krop og få ro i sindet. Naturen hjælper dig med at åbne op for din intuition og rykker ved din personlige udvikling.

Udbytte af Mindful livsvandring

 • 2 x naturvandring på Møn med mindfulness og meditation under åben himmel. Du lærer bevidsthedsøvelser til brug i hverdagen.
 • Coaching i grupper med tid og rum til centrale refleksioner om det, du drømmer om at gøre i dit liv.
 • Selvforkælelse i smukke omgivelser med overnatning på Liselund Ny Slot med lækker 3-retters middag
 • Personlig opfølgning med 1 times coaching en måned efter retreat
Målgruppe

Retreatet er for dig, der vil skabe en livsforandring gennem personlig udvikling i naturen med vandring som bærende element. Dig som gerne vil lære at bruge mindfulness i hverdagen. Dig der ønsker et kærligt skub, som får dig til hurtigere at tage skridtet hen mod det livsfundament, som du drømmer om enten privat eller professionelt. Dig der vil tage ansvar og handling på ledelse af dit eget liv udfra dine egne grundværdier.

Underviser

Anita Petersen, ph.d.

 • ICF certificeret life coach
 • Certificeret mindfulness instruktør
 • Ledelsesuddannelse fra Niels Brock
 • Gåvært i ‘Bevæg dig for livet’-program

Læs mere her

Indhold og program-oversigt

Retreatet foregår henover en weekend og starter kl. 10 lørdag og slutter søndag ca. kl. 16:00. Vandreturene foregår i den østlige del af Møn, men væk fra de store menneskemængder omkring Møns klint, så der er ro og fred til mindfulness øvelser og refleksion. Der er max. 10 deltagere.

Dag 1: 

Mindful walking det meste af den første dag bruger vi til at blive grounded i os selv. Det får dig til bedre at mærke ind i din krop og gør dig i stand til at reflektere på en mere fri og kreativ måde. Bevægelsen til fods i naturen understøtter processen med at til finde frem til dine egne svar på nogle af de store livsspørgsmål. Vandring som metafor spiller en afgørende rolle i forståelsen af dig selv og mærke efter hvad du egentlig drømmer om i dit liv. Vi gør ophold undervejs, hvor jeg instruerer dig i mindfulness teknikker herunder bevidsthedsøvelser og guidede meditationer.

Dag 2: 

Gående mindful coaching på anden dagen har til formål at videreudvikle og sammenfatte din livsfortælling, så denne forankres som et bevidst livsmål i overensstemmelse med dine værdier. Coaching foregår som gruppe-coaching og med anerkendende feedback i mindre grupper samt plads til dine egne refleksioner. Vi rundrer af med en halv times stillevandring og evaluering.

Opfølgning 1 måned efter:

Afslutningsvis får du 1 times personlig coaching på et specifikt mål, som jeg hjælper dig med at lave en individuel handlingsplan på til at forfølge dit personlige livsmål.

Praktisk information

Tjek vejrudsigten nogle dage før retreatet og tag passende vandretøj med. Husk gerne flere, tynde lag tøj. Medbring også en dagstursrygsæk, frokostmadpakke til lørdag, drikkedunk med vand (helst 1 L) og et liggeunderlag/yogamåtte som kan bruges udendørs. Det er rigtig vigtigt at have gode vandresko/støvler, da vi skal vandre på naturstier i kuperet terræn og på stranden med sten. Vi går ca. 5-8 km og alle med god grundform kan deltage (det frarådes dog at deltage, hvis man døjer med knæ- eller hofteproblemer).

En uge inden retreatet modtager du program og detaljerede oplysninger samt forberedende materiale, så du er bekendt med nogle af de indgående elementer, som skal bruges til din livsfortælling. Så du skal påregne ca. 1 times forberedelsestid inden retreatet.

Retreat gennemføres med minimum 4 tilmeldte deltagere. Bemærk venligst, at retreat gennemføres primært udendørs i stort set alt slags vejr og efter gældende myndighedskrav til forholdsregler omkring Covid-19 ift. hotelophold og spisning på restaurant.

Pris og tilmelding

Pris (inkl. moms) for 2-dages retreat på Møn + 1 times personlig coaching:

Early bird senest d. 1/1-2022:    3.250,- kr

Regulær pris efter d. 1/1-2022:  4.444,- kr 

Tilmelding sker i hht pakkerejseloven via dette link

Prisen inkluderer:

 • Undervisningsmateriale i en printet workbook.
 • 5 timers mindfulness undervisning og 5 timers coaching i naturen.
 • Overnatning på Liselund Ny slot i delt dobbeltværelse (enkeltværelse kan bookes mod tillæg på 500 kr).
 • Forplejning i form af 3-retters middag på hotellets restaurant (drikkevarer for egen regning), morgenmad og frokost på dag 2 samt te/kaffe og eftermiddagssnacks begge dage
 • 1 times personlig coaching en måned efter retreat.

Ring til mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon +45 22 23 78 89

I en 15 minutters afklarende samtale kan jeg afgøre, om mindful walking, mindful coaching eller energibalance er noget for dig og din livssituation.

Skriv

Har du spørgsmål om mindful coaching, mindful walking eller energibalance?

Skriv til anita@mindshift.dk

Du hører fra mig inden 48 timer.